Firma arrangementer

Fantastiske omgivelser til jeres næste kursus, konference, møde, generalforsamling, salgsdemonstration, firmafest, reception eller …

Kursus på det mondæne landsted "Hesthave" er også ensbetydende med adspredelse fra den hektiske hverdag.
Man mærker straks historiens vingesus, første gang man træder ind i de smukke rum. "Hesthave” er en af egnens største herresæder og daterer sig helt tilbage til 1750, hvor stedet fra dengang til nu har gennemgået en modernisering og i dag fremstår som et topmoderne luksus-ferie/kursus domicil, der er smagfuldt indrettet med ejerens stilsikre sans for såvel antikviteter som moderne design.
 


På dette prægtige landsted er der
tænkt på alt.
Vi tilbyder bl.a. møderum med plads til 30 personer, spisestue kombineret med fransk landkøkken, stor opholdsstue, herreværelse med billard, aktivitetsrum samt romersk inspireret poolafdeling, sauna og spabad.
Hertil hører 12 individuelle soveværelser samt tre dobbeltværelser i annekset.
Stedets jordtilliggende på 41.000 m2 er til dels anlagt som et fantastisk parkanlæg, hvor man i det lille lysthus, kan nyde udsigten over søens blanke vand .

Vi sørger for det hele – alt efter jeres behov

Vi tilbyder at varetage forplejning, oprydning og rengøring. Vi arrangerer gerne udflugter i området eller anden underholdning.
Sammen med dig sammensætter vi rammerne for dit arrangement, således at du/I får det største udbytte og den bedste oplevelse!. Bemærk at vi har særdeles favorable tilbud mandag-fredag!


 Her på hjemmesiden kan du læse mere om Hesthave og de dejlige omgivelser, ligesom du naturligvis er meget velkom-men til at kontakte os på
tlf. 23 32 92 44  og få en uforpligtende snak.
 

Tilbagemelding fra kunde:

Grethe Breum
Åbakken 4
Krejbjerg
7860 Spøttrup
Kursusophold på ”Hesthave”
Dato: 22. oktober 2009
perioden september/oktober 2009.

Vi vil gerne sige tak for et godt kursusophold, det har været meget hyggeligt med nogle utrolig gode lokaler til såvel overnatning som undervisning.
 

En meget stor del af kursisterne har fremhævet "Hestehave" som noget helt enestående i forhold til andre kursussteder, hvor de tidligere har været.

Vi vil samtidig rose det samarbejde du har haft med Sallingsund færgekro, det har også på det forplejningsmæssige område været en oplevelse ud over det sædvanlige, desuden har det væfet meget hyggeligt med friske blomsterdekorationer o.s. v ..

Det er helt klart et kursussted, som vi vil anbefale til andre at benytte - det kunne dog være dejligt, hvis der var lidt flere værelser til rådighed - men alt i alt en meget posetiv oplevelse, der absolut tåler en gentagelse ved en senere lejlighed.
   
 "Hesthave" :: v. G. Breum Hansen :: Åbakken 4, Krejbjerg :: 7860 Spøttrup
hesthave@live.dk :: Mobil: +45 23 32 92 44 :: Fax: +45 96 83 70 44