Privat leje af annex i 

Hovedbygning

Herregårdsferie for op til 10 personer

Huset er beregnet til 10 personer, bemærk at vi ikke modtager ungdomsgrupper under 25 år. Annexet er ikke børnevenligt.

Hesthave tilbyder dig ferie i usædvanlige rolige og smukke landlige omgivelser. Til stedet hører en smuk park med to små søer, der er med til at fuldende drømmen om den perfekte herregårdsferie.

Den nyrenoverede hovedbygning er over 300 år gammel. Gården har tidligere hørt under Spøttrup Borg. Et ophold på Herregården Hesthave er en oplevelse ud over det sædvanlige. Stedet er top moderniseret med tanke for de mindste detaljer. Hvert rum har sin helt egen charme og er indrettet i gammel stil med respekt for stedets historie, der fører os helt tilbage til 1750, hvor landstedet var én af egnens største herresæder.

Hesthave er centralt placeret i Salling, med muligheder for talrige natur, kultur og ferieoplevelser.

Hesthave er et åndehul, det er ikke kun på stedet det er muligt at nyde stilheden og roen, men også når man bevæger sig rundt i parken og området omkring Hesthave, har man mulighed for at opleve de storslåede vidder i det Midtjyske område, hvor naturen viser sig fra sin mest charmerende side. Et åndehul fra en måske travl hverdag, som er helse for sjæl og legeme. Er man mere til motion og lange spadsereture, er der flere golfbaner og vandrestier i området.

N.B. Hund ikke tilladt.

Faciliteter

10 GÆSTER
5 TOILETTER
5 DOBBELTVÆRELSER
4 BADEVÆRELSER
KØKKEN-ALRUM
3 STUER